P.V. de Luchtbode Assen

Uitslag WedvluchtA25

Ruffec

23-06-17Smilde en Assen doen weer mee.....
Smilde en Assen doen weer mee.....
De meldingen van ons NIC 0303 ASSEN
De meldingen van ons NIC 0303 ASSEN

Verloop van de  Vlucht:

"Overnachtvlucht werd nachtvlucht"

 

Na de zeer pittige St Vincent stond nu Ruffec op het programma.

We hadden weer bezoek van verschillende meerdaagse fondliefhebbers van omliggende verenigingen, die bij ons NIC 0303 Assen kwamen inkorven.

 

Hiervan is Henk Christerus de grote winnaar met 3e plek,  gevolgd door onze eigen leden Olly Oldenkamp met 8e en 11e  plek en Combinatie Wendel met 30e en 92e plek in de Uitslag Nationaal Ruffec Sector 4 met 3531 duiven in concours.

Tevens was het dik prijs in de Noordelijke Unie Zone 4: Henk Christerus 1e, Olly Oldenkamp 3e en 4e en Combinatie Wendel 17e en 41e met 1540 duiven in concours.

 

Olly Oldenkamp was hij in onze vereniging 1e en 2e ( 3e en 6e van 1444 duiven)gevolgd door de Comb Wendel. De duiven waren niet gaan zitten dit keer en kwamen in de donkere nacht met motregen thuis. Razend knap dat de duiven het hok in donker dus weten te vinden. De wind achter maakte dat ze vlot doorvlogen

 

Schrik niet dames en heren: komen weekend slechts 1 vlucht behoudens voor de overnachters die aan de ZLU vluchten mee doen. Wellicht wat tijd over voor de jongen want dat lijkt nog ver maar vergis u niet: 6weken verder maak ik het stukje voor die eerste vlucht.

 

Succes met het gereed maken van de duiven.

 

Met vriendelijke groeten,

Bert van GuldenerHok Kampioenschap:


Duif Kampioenschap:


Prijzen per Lid: