TOP

Design/Created Hendrik BakkerP.V. de Luchtbode Assen

Het Gastenboek
Commentaren: 13
 • #13

  Susan Benson (donderdag, 14 september 2023 11:21)

  Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een kredietverstrekker en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. Wij bieden allerlei soorten leendiensten aan, waaronder leningen op lange en korte termijn, gedekte en ongedekte leningen en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u ons schrijven via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of mij rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp via: +447360502110 en u ontvangt onmiddellijk een antwoord.

  Een lening van een betrouwbaar en bekwaam bedrijf is wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en wij streven ernaar u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financiële oplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  * U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - U kunt de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Gepersonaliseerde begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Laat geen kansen mislopen door een gebrek aan financiering. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld met financiële problemen kampten

  Voor meer informatie over ons leningaanbod kunt u ons uw leningaanvraag sturen via
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Tussenpersonen/consulenten/makelaars zijn van harte welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In het volste vertrouwen zullen we samenwerken in het belang van alle betrokken partijen.

 • #12

  Wim Declercq (maandag, 11 september 2023 20:03)

  Hallo allemaal, mijn naam is Wim Declercq, ik kom uit België, ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van mevrouw Patricia Kingsman, ze zijn een nieuw legitiem leningbedrijf van 2023 en het duurt niet lang voordat ik mijn lening van hen heb ontvangen, ik heb vandaag mijn lening van hen gekregen en nu ik dit bericht plaats, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, neemt contact op met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 • #11

  mevrouw Patricia Kingsman (maandag, 11 september 2023 20:02)

  Mijn naam is mevrouw Patricia Kingsman, we zijn een nieuwe legitieme leningverstrekker van 2023 en we helpen graag elke instantie die financiële hulp nodig heeft. stuur ons alstublieft een e-mail op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningtransactie kan plaatsvinden nu u binnen de komende 8 uur bij uw lening bent. Het is een snelle overdracht en is veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com als je geïnteresseerd bent

  E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 • #10

  dakany.endre@gmail.com (zondag, 03 september 2023 02:13)

  Heeft u een dringende lening nodig? Wij geven persoonlijke leningen uit? Zakelijke leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijsleningen? Debetconsolidatieleningen? Vrachtwagenleningen? Autoleningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer schoolleningen? Startleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: (dakany.endre@gmail.com)

  lening aanbod

 • #9

  Wagner (donderdag, 10 augustus 2023 05:05)

  Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

 • #8

  Wagner Clerk (vrijdag, 04 augustus 2023 07:05)

  Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: (christywalton355@gmail.com) of whatsapp hem +12522852093

 • #7

  Werner Aussloos (vrijdag, 21 juli 2023 00:23)

  Heeft u een spoedlening, zakelijke lening, persoonlijke lening nodig om uw schuld af te lossen? Tegen 2% rente. Wij geven maximaal € 95.000.000,00 tot minimaal € 3.000. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  E-mail: cashflows571@gmail.com
  Werner Aussloos

 • #6

  Gerrit Hilgen (zaterdag, 31 juli 2021 12:01)

  Hallo ,
  Afgelopen maand is een postduif door een ruit van mijn schuur gevlogen.
  ik heb het nummer in gevoerd en bleek een duif uit afkomstig uit Assen te zijn .
  Ik heb deze man gebeld ,en was blij dat ik het had doorgegeven .
  Ik vroeg hem hoe gaat dit nu verder ,hij antwoorde ""Hoe verder"" ik antwoorde dat ik schade had en hoe dit kon worden opgelost, hij antwoorde dat hij daar niets mee te maken had en ik de politie maar moest benaderen en gooide vervolgens de haak erop.
  Ik vroeg mij af ,hoe dit bij de vereniging geregeld is ,of moeten de mensen als ze een duif met een ring zien gelijk de buks pakken om schade te voorkomen.
  het nummer van de ring is 4774433.

  Met vriendelijke groet : Gerrit Hilgen

 • #5

  Hans Brandsma (maandag, 23 december 2019 14:05)

  Bij ons in het Museum in Aldeboarn vind ik een serie weekbladen met als titel: Geïllustreerd Weekblad De Postduif uit de jaren tussen 1920 en 1928.
  Weet U ook iemand of een instantie die belangstelling heeft voor de bladen?
  Het alternatief is dat ze bij het oud papier belanden.
  U kunt mij bereiken 0566-632025 of h.brandsma2@chello.nl

 • #4

  Andries Faber (zondag, 21 april 2019 10:01)

  goedemiddag mijn naam is andries faber zoon van voormalig lid Jan Faber mijn vader is in 2002 overleden en was ook een duivenliefhebber en heeft door zijn gezondheid in 2002 zijn hobby op moeten geven nou is mijn vraag of er nog foto,s zijn van mijn vader bij de duivenclub of foto,s/film beelden van de verbouwing toen der tijd van het inkorf lokaal waar mijn vader ook aan mee heeft gebouwd als die er zijn zou ik het heel fijn vinden dat die naar mij toe worden gestuurd mijn e mail adres is annaandries@live.nl alvast bedankt en vriendelijke groeten Andries Faber

 • #3

  Effendi.. Mustar (woensdag, 21 maart 2018 20:54)

  Goedenavond
  Mede soortgenoten.. Langs deze weg mijn compliment voor het verzorgen van deze vorm van media.

  Hierbij Effendi M. M

 • #2

  Postduif (zondag, 16 juli 2017 20:26)

  Mooie actuele website !!

 • #1

  Site Beheer (donderdag, 13 juli 2017 19:09)

  Vanaf heden is het Gastenboek van P.V. de Luchtbode Assen in gebruik genomen.


TOP

Design/Created Hendrik Bakker